Primăria municipiului Tîrgu Mureș anunţă organizarea concursului de promovare pentru ocuparea  funcţiei publice de conducere de șef serviciu la Serviciul investiții, reparații școli, biserici și spitale din cadrul Direcţiei școli.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Tîrgu Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, în data de 19 septembrie 2018,  ora 1000 – proba scrisă.

Data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în M.O. al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la art. 143 din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008.

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul şi pe site – ul  instituţiei www.tirgumures.ro.

Detalii suplimentare, aici: https://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=6929%3Amunicipiul-tirgu-mure-anun-organizarea-concursului-de-promovare-pentru-ocuparea-funciei-publice-de-conducere-de-ef-serviciu-la-serviciul-investiii-reparaii-coli-biserici-i-spitale-din-cadrul-direciei-coli&catid=41%3Aposturi-publice-vacante&Itemid=318&lang=ro

Articolul precedentFestivalul ProEtnica: programul oficial
Articolul următor53% dintre mașinile oprite în trafic de RAR Mureș – NECONFORME