Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că asocierea Itinera – Retter Projectmanagement a fost desemnată câștigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului Tîrgu Mureș – Ungheni, parte din autostrada Brașov – Oradea.

CNAIR a anunțat că a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii “Realizarea Autostrăzii Brașov – Tîrgu Mureș – Cluj – Oradea, Lotul 1: Tîrgu Mureș – Ungheni și Drum de legătură – relicitare”, în baza deciziilor de soluționare a contestațiilor emise de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor si de către Curtea de Apel București, scrie News.ro.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuția lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă Tîrgu Mureș – Ungheni, în lungime de 4,5 km, și a unui drum de legătura în lungime de 4,7 km. ”În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni. Menționăm că ofertantul declarat câștigator a ofertat o perioada de garanție a lucrărilor de 9 ani”, se arată în comunicat.

Procesul de semnare a contractului va putea fi inițiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestațiilor, adică 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii, potrivit CNAIR. Dacă vor fi înregistrate contestații împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR va trebui să aștepte și soluționarea acestora în vederea inițierii procesului de semnare a contractului.

sursa: Profit.ro

 

Articolul precedentIPOTEZĂ ȘOC: România riscă să piardă fondurile de sprijin UE, din cauza diplomelor de la „Cantemir”
Articolul următorALOCAȚIE DE HRANĂ PENTRU PENSIONARI: 17 lei, de două ori pe săptămână