Un apartament din municipiul Târgu Mureș a fost cuprins de un incendiu, marți dimineața, din cauza unei lumânări aprinse, lăsată nesupravegheată. Un bărbat a fost surprins în apartamentul unde a avut loc incendiul, el fiind scos de pompieri din locuință.

 

Pompierii mureșeni au fost solicitați, azi dimineață, să intervină la un incendiu violent izbucnit într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Petru Dobra, nr. 13, din municipiul Târgu Mureș.

La fața locului, forțele de intervenție au evacuat din incinta imobilului 25 de persoane, iar alte 6 persoane s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Mureș, un bărbat a fost surprins în apartamentul unde a avut loc incendiul, acesta fiind scos de pompieri din locuință. Acesta a fost transportat la spital. Soția și fiica bărbatului, au reușit să se autoevacueze, însă și ele au fost dus la spital pentru mai multe investigații medicale, cele două suferind leziuni ușoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureș, Dan Petru Daniel, cauza probabilă a incendiului ar fi o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în locuință. 

Sursa: Realitatea de Mures