În ultimele 72 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 157 de cazuri, din care două incendii, șapte alte situații de urgență și 148 de intervenții SMURD.

Astfel, duminică dimineața, în jurul orei 03:45, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un transformator electric de pe stâlp, în localitatea Zau de Câmpie. 
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu. 

Tot duminică, în jurul orei 14:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la un garaj în localitatea Damieni, comuna Eremitu. 
Au executat misiunea stingerii pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și pompierii de la SVSU Eremitu, odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu cu flacără deschisă produs la un garaj de aproximativ 20mp. În urma incendiului au ars bunurile din interior și plafonul acestuia. Din fericire nu au fost victime.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentMiron Mitrea, despre protestele anti-restricții din ultima perioadă și „dirijorii” din spatele lor: „Și-au făcut mâna pentru ceea ce urmează. Se pregătește căderea Guvernului Cîțu”
Articolul următorPeste 76.000 de doze de vaccin Pfizer sosesc azi în Cluj la Centrul Regional de Depozitare