Un bărbat din Mureș a fost reținut de polițiști, după ce, la finele lunii iulie, a furat un telefon mobil dintr-o locuință din localitatea Vânători. Prejudiciul a fost recuperat integral.

 

 

Marți, poliţiştii din Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit că ar fi sustras, dintr-o locuinţă, un telefon mobil în valoare de 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 29 iunie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Sighişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, dintr-o locuinţă din Vânători, a fost sustras un telefon  mobil în valoare 1.500  de lei. În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat un bărbat, de 28 de ani, din aceeași localitate.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, marți, 11 august a.c., cel bănuit a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente. 

Articolul precedentAccident în Oşorhei provocat de un şofer din judeţul Mureş! Un motociclist din Anglia a fost rănit
Articolul următorDUBLU RECORD al epidemiei de CoVid-19, în România: 1.454 de cazuri noi și 53 de decese