La data de 7 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brîncoveneşti au reţinut pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 32 şi 37 de ani, din comuna Vătava, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 04 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Vătava, care a reclamat că s-au sustras, de pe păşune, două cabaline.

În fapt, în noaptea de 03/04.08.2018 cele două cabaline au fost lăsate nesupravegheate de către proprietari, la păşunat, pe o pășune de pe raza comunei Vătava, iar în dimineața de 04 august a.c. aceştia au constatat faptul că cele două cabaline nu se mai aflau pe pășune.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit săvârşirea unei alte fapte, care, la data constatării nu era sesizată la Secţia de Poliţie Rurală nr. 6 Brîncoveneşti, respectiv o altă infracţiune de furt săvârşită în noaptea de 03/04.08.2018. În cauză, unui bărbat, de 73 ani, din comuna Vătava, persoane necunoscute i-au sustras un atelaj hipo și un ham.

Din cercetările efectuate a reieşit că doi bărbaţi, de 32 şi 37 de ani, din comuna Vătava ar fi săvârşit faptele, aceştia fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, în arestul I.P.J. Mureş.

Bunurile sustrase și cele două cabaline, în valoare totală de 9.000 de lei, au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Articolul precedentMUREȘ: Lemn confiscat
Articolul următorPrimul tractor 100% românesc, la Reghin