În municipiul Tîrgu Mureş continuă şi în această perioadă lucrările de reparaţii, cu bani de la bugetul local al oraşului. Toate intervenţiile se realizează în funcţie de condiţiile meteo.

Astfel, se desfăşoară lucrări de asfaltare a aleilor (strada Armoniei), demontare borduri şi decapare trotuare (strada Cosminului), ridicări la cotă a gurilor de scurgere (strada Călăraşilor – intersecţie cu Cocoşul de Aur), egalizare cu binder (strada Stelelor), ridicări la cotă capace de cămine (strada Duzilor), supralargire – pavare, asfaltare ridicări la cotă capace de cămine (strada Budiului), montări de rigole şi borduri + asfaltare (strada Victor Babeş), asfaltări de trotuare (strada Rămurele), amenajări de parcări (străzile Rozmarinului, Rovinari, Hunedoara, Cugir şi Băneasa), decapare trotuare, armare cofrare şi pregătire pentru betonare (strada Călăraşilor – Pod peste râul Mureş).

Nu în ultimul rând, se execută lucrări de refacere în urmă săpăturilor canalizaţiei pentru fibra optică şi cablu de iluminat public în cartierul Nicolae Bălcescu şi pe strada Barajului.

 

Articolul precedentLemn de fag și paltin, confiscat la Deda
Articolul următorValiză abandonată. ALARMĂ FALSĂ