Senatorul Cristian Chirteș a făcut o analiză comparativă a proiectelor dedicate Centenarului, în Tîrgu Mureș și în alte câteva reședințe de județ din Transilvania.

“Iată ce proiecte de Centenar sunt prin alte părți, destul de apropiate de noi: La Cluj se face Centura Metropolitană. Cu 4 benzi de circulație și cu o lungime totală aproximativă de 38,8 kmîn valoare de 150 de milioane de euroLa Oradea 4 proiecte majore sunt în faza de precontractare. Toate sunt depuse pe Axa de mobilitate urbană, iar suma totală a acestora este de 82 milioane euro. La Timișoara se achiziționează 50 troleibuze44 autobuze electrice16 tramvaie articulate și 16 tramvaie nearticulate.”

Președintele PNL Mureș spune că “suntem aproape de finalul anului în care marcăm 100 de ani de la Marea Unire și în județul Mureș prefectul anunță că se va înălța Drapelul Tricolor de clădirea Palatului Administrativ. Foarte bine! Vă reamintesc că acest drapel a fost realizat și arborat pentru prima dată în timpul conducerii liberale a Consiliului Județean Mureș. În timp ce la Cluj, Oradea, Alba Iulia sau Timișoara curg zeci și sute de milioane de euro bani europeni, în Mureș se organizează 12 ore de program artistic de 1 Decembrie”, a completat Cristian Chirteș.

 

Articolul precedentSÂNPAUL: Trafic îngreunat!
Articolul următorMUREȘ: 31 de școli, neautorizate de ISU