Inspectorul școlar general al județului Mureș, Ioan Macarie, a declarat că a comparat foile matricole prezentate de televiziunea din Suedia, cu cele emise de școala târgumureșeană și nu se pot face asocieri între documente.

„Vă spun cu certitudine, într-o secvență a televiziunii suedeze este prezentată o foaie matricolă care sub nicio formă nu este de la Școala postliceală Dimitrie Cantemir”, nici ca formă, nici ca și conținut, nici ca text, nici ca volum și nici ca pagină. Deci am comparat acele două foi marticole prezentate de televiziunea suedeză, cu registrul matricol al Școlii postliceale Dimitrie Cantemir și, într-o primă secvență, nici vorbă că ar fi de al ei”, a declarat Ioan Macarie.

Citat de radiomures.ro, Macarie mai spune că, în materialul televiziunii suedeze, se făcea referire la diplome falsificate ale unor absolvenți de școli postliceale „din România și Polonia”.

Săptămâna trecută, Corpul de Control al Ministerului Educației Naționale a efectuat verificări la Școala postliceală “Dimitrie Cantemir” din Tîrgu Mureș, iar rezultatele urmează să fie făcute publice.

Articolul precedentUn tânăr de 23 de ani a provocat un accident. Era băut și nu avea permis!
Articolul următorTârgumureșeanca Tiffany Arany Sipos, un mare premiu în muzică