Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au depistat un bărbat, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile din Italia, pentru savârşirea infracţiunilor de constituirea unei grup infracțional organizat, tăinuire și furt calificat.

 

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut, marți, un bărbat de 31 de ani, din județul Constanța, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unei grup infracțional organizat, tăinuire și furt calificat.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare italiene din cursul lunii iulie.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentLegenda Diego Armando Maradona A MURIT!
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 116. Virusul petrecerilor lovește în plină pandemie