Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea bistrițeană Urmeniş, a fost călcat de un tractor în timp ce se odihnea pe câmp, în iarbă. Acesta a fost transportat  la un spital de specialitate din Târgu Mureș. Șoferul utilajului, un bărbat din județul Mureș, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul neîmatriculat. 

 

 „În seara zilei de 03 iulie, un bărbat în vârstă de 38 ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un tractor prevăzut cu cositoare, pe drumul comunal care face legătura între localitatea Câmp din judeţul Bistrița-Năsăud și localitatea Crăiești, din judeţul Mureș, având intenția de a intra pe un teren agricol, a trecut cu cositoarea peste un bărbat în vârstă de de 71 ani, din Urmeniș, care se afla întins în vegetația aflată pe sensulde deplasare al tractorului, în afara drumului comunal„, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean din Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale, suferind traumatisme la nivelul picioarelor, dar şi mai multe răni la nivelul feței şi al întregului corp. De asemenea, tractorul nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.

În urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducereaunui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentCoVid-19: 391 de cazuri noi la nivel național, 19 decese și peste 7.800 de teste efectuate, în ultimele 24 de ore
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 16. Când votul se ia mai ușor decât Bacul