Doi tineri din comuna mureșeană Albești au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost identificați că sunt autorii unui furt. Cei doi l-au lovit pe un alt tânăr și i-au furat apoi bani și un telefon mobil.

 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Sighișoara au identificat duminică doi tineri, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și furt. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind întroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș.

La data de 16 mai, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Sighișoara au identificat doi tineri, de 17 ani din comuna Albești, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Potrivit IPJ Mureș, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că la aceeași dată, cei în cauză, în timp ce se aflau pe raza comunei Albești, ar fi agresat fizic un alt tânăr, din aceeași localitate. Ulterior, i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor un telefon mobil și suma de 90 de lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 2.590 de lei, telefonul mobil fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 16 mai, faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentMarian Vanghelie: „DNA mi-a propus să colaborăm. Nu am acceptat”
Articolul următorIa pastila SRS. Atenție la recensământ!