Dorin Florea i-a urmat gestul consilierului său, Claudiu Maior și a lansat, la rândul său, un atac virulent la adresa celor 17 consilieri locali care au votat pentru demiterea viceprimarului UDMR al municipiului Târgu Mureș, Makkai Grigore. 

“Sunt probe certe, cu îndemnuri și amenințări la adresa consilierilor UDMR să blocheze orașul și în cârdășie cu PSD și POL au pus în practică acest abuz și această ticăloșie inimaginabilă, față de un semen de-al lor”, spune Dorin Florea care susține că “alți consilieri care l-au executat, i-au jurat viceprimarului Makkai că nu vor da curs acestei ilegalități, dar la vot s-a văzut contrariul. Din cei 17 care formează noua monstruoasă coaliție, 17 l-au executat”.

Edilul-șef al Târgu Mureșului îl îndeamnă pe viceprimarul demis să își apere demnitatea,  “pentru care v-am apreciat și respectat în activitatea dumneavoastră de viceprimar. Regret, totodată, și calomniile aduse unor instituții străine, care ne-au promovat imaginea orașului și sper ca instituțiile abilitate să își facă datoria și în această privință”, mai spune Dorin Florea.

Articolul precedentCând va discuta CSM demisia șefului DNA Târgu Mureș
Articolul următorOperațiune de amploare: reținuți în trafic, cu chei false pentru deschiderea yalelor de apartament