Alesia Vornicu este o foarte talentată interpretă de muzică populară din Târnăveni, membră a Ansamblului “Junii Târnavei”. În 10 decembrie, de ziua ei, Alesia varea să facă un gest emoționant, care va ajuta trei familii nevoiașe din județul Mureș.

După 10 decembrie, când va împlini 11 ani, Alesia pleacă la colindat. Cei care doresc sa o primească, sunt rugați să își anunțe disponibilitatea de a-i fi gazde. Cu tot ceea ce Alesia va fi răsplătită pentru fumoasele colinde, fetița va dărui mai departe.

Trei familii care, în ajun de sarbatori vor fi vizitate de Alesia vor primi toate darurile cu care micuța interpretă va fi recompensată.

Inițiativa a fost în exclusivitate a Alesiei, care i-a împrtășit mamei ei gândul de sărbători: „Mami, acum noi avem, hai să ajutam și alți oameni care nu au!”

Familiei Alesiei nu i-a fost mereu usor, dar, pentru că nu au uitat de unde au plecat, în prag de Craciun vor să facă un bine pentru alți oameni aflați în nevoie.

Articolul precedentLIPSA DE INSPIRAȚIE? La 4 ani de la un proiect similar al Consiliului Județean, Primăria Târgu Mureș împarte steaguri
Articolul următorSĂ CURGĂ ȘAMPANIA! Revelion cu 15 lei, pentru pensionarii din Târgu Mureș