În cursul nopții de duminică, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice.

 

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale.

De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta refuzând să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare”, a transmis Aurica Sabău, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentPreședintele PPE: Bulgaria și România trebuie să devină state membre ale spațiului Schengen
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET