Un  tânăr din județul Mureș și-a petrecut ziua de Crăciun în arestul Poliției, după ce în ajuns a avut chef de plimbări cu mai multe autoturisme. Numai că mașinile respective nu i-au aparținut și nici nu avea permis de conducere.

 

Un tânăr , bănuit că ar fi sustras două autoturisme cu care ar fi circulat fără a avea permis de conducere, a fost reținut de polițiștii din Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 24 decembrie 2020, polițiștii din Sângeorgiu de Pădure au fost sesizați cu privire la sustragerea unui autoturism, din aceeași localitate.

La aceeași dată, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Din cercetări a reieșit că acesta ar fi sustras autoturismul de la persoana vătămatã din Sângeorgiu de Pădure, ulterior abandonându-l pe marginea unui drum. La scurt timp, cel în cauză ar fi sustras un alt autoturism, fiind imediat depistat in trafic, în localitatea Acățari.

De asemenea, din verificări a reieșit că cel bănuit nu deține permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, la data de 25 decembrie, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările continuă, sub coordonarea unității de parchet competente.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentVaccinul anti-COVID a ajuns în România
Articolul următorCine se poate vaccina împotriva COVID-19. Ce se întâmplă cu cei alergici la ambrozie