Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au surprins în flagrant un tânăr, care fi sustras țigări dintr-o societate comercială. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, a transmis IPJ Mureș.

 

În fapt, la data de 1 ianuarie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureș au identificat pe o stradă din localitate, un tânăr, de 18 ani, din comuna Band, care avea asupra sa mai multe sacoșe cu pachete de țigări. 

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că la aceeași dată, cel în cauză, ar fi pătruns prin efracţie, într-o societate comercială din Târgu Mureş, de unde ar fi sustras 172 de pachete de țigări.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

În baza probelor administrate, faţă de tânăr, poliţiştii de investigații criminale au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentInterviu: tânărul clujean pasionat de numismatică
Articolul următorLegile Puterii | Salariile profesorilor, majorate după criterii de PERFORMANȚĂ. Sorin Cîmpeanu vrea să elimine politicul din Educație