Primăria municipiului Tîrgu Mures a invitat-o pe INNA la Revelionul în stradă. Cu începere de la ora 21.00, în seara de 31 decembrie 2018, pe scena amplasată în Piața Victoriei, vor concerta DJ Andrei Chelbezan, Kállay Saunders Band si INNA. Pentru ora 00.00 este anunțat un foc de artificii.

Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Solista, care a adoptat stilul muzical dance, este cea mai cunoscută artistă româncă de peste hotare, numele ei fiind alăturat de multe ori cu  a devenit cunoscută după ce a lansat în 2008 single-ul HOT, care în scurt timp a devenit un hit la  radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. În 2009, Inna a lansat primul său album, „Hot”, care a ajuns pe primele locuri în topurile europene. În acelaşi an, solista a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada.

În 2009 şi 2010 Inna a câştigat peste 10 premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” şi „Amazing”. În 2010, piesa „Hot” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay.

Inna s-a remarcat şi din punct de vedere al frumuseţii. Vedeta a avut mai multe pictoriale în FHM România, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

Articolul precedentCAUZA tragediei de la Archita, unde au murit trei copii
Articolul următorPericol de avalanșă în Călimani!