Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 90 de contracte noi pentru finanțare prin PNI Anghel Saligny în valoare totală de 917.179.374,17 lei.

Aceste contracte au ca obiectiv modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, canalizare și stații de epurare, implementarea sau modernizarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

”Am subliniat în discuțiile cu primarii prezenți că toate programele de finanțare coordonate de MDLPA au un obiectiv comun: nicio localitate din țară nu trebuie să fie în urmă, iar toți cetățenii au dreptul la comunități care să le asigure servicii de bază, precum accesul la apă, canalizare, rețele de gaze și drumuri modernizate!”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCod galben de caniculă
Articolul următorPreşedintele Senatului, Nicolae Ciucă: Prin proiectul propus de PNL şi adoptat în şedinţa de guvern, cetăţenii vor avea un grad crescut de protecţie în faţa unor agresiuni