Specialiști din străinătate în chirurgia cardio-vasculară, cardiologia intervențională și cardiologie vin la Târgu Mureș în vederea informării, comunicării și împărtăşirii experienţelor profesionale.

Dezbaterile vor avea loc în cadrul Conferinței Naționale cu Participare Internațională ”Modern Trends in the Treatment of Cardio-Vascular Diseases”, organizată de UMFST Târgu Mureș în perioada 22 – 23 noiembrie 2019.

Manifestarea are o abordare interdisciplinară și se adresează cadrelor didactice (medici primari, specialiști și rezidenți din specialitățile chirurgie cardio-vasculară, cardiologie intervențională și cardiologie), precum și tuturor studenților UMFST Târgu Mureș, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi la curent cu ultimele tendințe ale tratamentului medico-chirurgical al bolilor cardio-vasculare.

Evenimentul are ca obiectiv principal prezentarea noilor direcții de dezvoltare în chirurgia cardio-vasculară si cardiologia din ultimul deceniu datorită progreselor majore făcute de tehnologia medicală care au determinat apariția unor noi standarde în practica chirurgicală și în tehnicile de cardiologie intervențională. Totodată, se vor evidenția domenii de cercetare recentă din cardiologie și chirurgie cardio-vasculară.

Articolul precedentCine va asigura protecția secțiilor de votare din Mureș
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019 EXIT POLL IRES la Realitatea PLUS. Află primul cine va intra în turul 2