Inspectoratul de Poliție Județean Mureș transmite că, în ultimele zile, s-au constatat o serie de infracțiuni rutiere pe drumurile din Mureș, având în prim plan conducători de vehicule care nu dețineau permis și certificate de înmatriculare valabile.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe DC 24/A, pe raza localităţii Moşuni, un ATV condus de un bărbat, de 36 de ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii Gorneşti, un ciclomotor condus de un tânăr, de 16 de ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.35, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 24/A, pe raza localităţii Moşuni, un ATV condus de un bărbat, de 36 de ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.35, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 126, pe raza localităţii Dileu Vechi, un ATV condus de un tânăr, de 26 de ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat.

#La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.35, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 126, pe raza localităţii Dileu Vechi, un motociclu condus de un tânăr, de 17 ani.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat.

Articolul precedentIARĂȘI INCONȘTIENȚA: MUREȘENI prinși băuți la volan
Articolul următorMUREȘ: 30 de permise de conducere reținute, într-o singură zi