Prima Tabără de Scolioză din România, ”ScoliCamp”, iniţiată din anul 2016 de Centrul Naţional de Reabilitare OrtoProfil din Târgu Mureş, a primit Premiul Value&QualityAward, în cadrul unei ceremonii organizate la Budapesta.

“Premiul Value&Quality Award recunoaşte calitatea superioară a produselor şi serviciilor aflate în competiţie, promovează dezvoltarea ofertelor competitive pe piaţa internaţională şi sprijină consumatorii în alegerea produselor şi serviciilor de calitate”, au anunţat, joi, organizatorii taberei ScoliCamp, într-un comunicat de presă.

Tabăra ScoliCamp, care a ajuns în acest an la a patra ediţie, este un proiect inovativ pentru tratamentul multidisciplinar al scoliozei la copii şi adolescenţi, singurul de acest gen din România şi se derulează împreună cu Centrul Terapie pentru Mişcare din Bucureşti.

“Organizăm aceste tabere deoarece ne dorim să devină treptat un ajutor pentru copii, pentru ca ei să se poată însănătoşi cât mai repede. Printr-un tratament corespunzător, un tratament multidisciplinar al scoliozei, supravegheat de specialişti, starea acestor adolescenţi se poate îmbunătăţii considerabil. Primirea Premiului Value&Quality Award ne confirmă încă o dată calitatea serviciilor oferite de OrtoProfil”, a declarat preşedintele OrtoProfil, Frunda György.

Articolul precedent8 persoane surprinse în flagrant și 3 arestați preventiv în județul Mureș, în numai 24 de ore
Articolul următorSEMNALUL lucrătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Mureş