Consilierul local al Partidului Oamenilor Liberi (POL) a fost informat de Direcția de Sănătate Publică Mureș că nu se impune izolarea sau carantina în cazul său.

“Acesta a fost răspunsul telefonic pe care mi l-au dat, în urma mailului, pe care l-am trimis vineri, când m-am autoizolat. Motivația: nu sunt nici măcar contact al contactului”, a scris Radu Bălaș pe Facebook.

Bălaș s-a autoizolat voluntar la domiciliu, după ce a participat la ședința Consiliului Local Târgu Mureș, unde a fost prezentă și prof.univ.dr. Theodora Benedek, consilier local.

Theodora Benedek a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL, din 9 martie, de la București, împreună cu senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș. La eveniment a fost prezent și Vergil Chițac, care ulterior ședinței din 9 martie a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Între timp, Cristian Chirteș și Theodora Benedek au fost testați și au intrat în autoizolare.

Senatorul Cristian Chirteș a primit rezultatul testului coronavirus, care este NEGATIV, iar Theodora Benedek așteaptă încă rezultatul, în autoizolare la domiciliu.

Articolul precedentNICIUN CAZ nou de coronavirus în județul Mureș, în ultimele 24 de ore
Articolul următorIncendiu la sonda din Sărmașu! Trei victime, cu arsuri pe față și pe mâini