Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș marchează Ziua Națională a României printr-o serie de evenimente care se vor desfășura în Sala festivă a Universității (str. Gheorghe Marinescu, nr. 38), începând cu ora 16.30, și pe esplanada din fața clădirii principale, începând cu ora 17.30.

Din programul Zilei de 1 Decembrie fac parte evocări istorice, moment artistic intitulat „România 100 – spirit românesc”, realizat de Teatrul Scena, momente folclorice și Hora Unirii.

În mesajul Rectorului UMFST Tîrgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, dedicat Zilei Naționale a României, se precizează: “Anul centenar l-am integrat într-un context internațional menit să ne facă mai bine cunoscuți. În decembrie, cu prilejul Zilelor UMFST Tîrgu Mureș, vom organiza prima conferință internațională de medicină personalizată care va deschide porțile spre cea mai modernă formă de medicină care se practică astăzi la nivel mondial, prilej cu care lectorii de prestigiu din Europa, SUA, Canada, China și Coreea vor prezenta cele mai noi și remarcabile descoperiri și progrese din domeniu, precum și direcții de cercetare și inovare.Cu bună credință și eficiență, conștienți de datoria noastră, am încercat să contribuim la creșterea României, la bunul său renume în spațiul internațional academic. La mulți ani, România! La mulți ani, UMFST Tîrgu Mureș!”, spune rectorul UMFST Tîrgu Mureș.

 

Articolul precedentDIN NOU! Alcool da, permis nu…
Articolul următorATENȚIE! Escrocii pretind că achiziționează mașini de cusut Singer