Polițiștii mureșeni au depistat în ultimele două zile, în trafic, mai mulți șoferi care se aflau sub influența alcoolului, unii chiar și fără permis de conducere. Toți s-au ales cu dosare penale.

 

Astfel, la data de 5 februarie, în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, urmare a testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

De asemenea, la data de 4 februarie polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata au identificat în trafic, în localitate, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din județul Sibiu.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorgiu de Pădure au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Nadeș.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, produs pe raza comunei Sâncraiu de Mureș, cu implicarea unui autoturism, soldat cu pagube materiale.
 
Polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din comuna Iclănzel.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCHECK-IN. ROMPREST își suspendă serviciile în sectorul 1
Articolul următorAlexandru A.: Somnul dulce al românilor – drumul spre relaxare, un calvar