Cazul judecătoarei de 38 de ani, din Livezeni, care a fost găsită pe raza localității Sărățeni, în apropierea autoturismului acesteia, căzută la pământ cu o tăietură în zona gâtului, trezește suspiciuni.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs înjunghierea.

Cazul a fost investigat iniţial de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sighişoara, iar apoi a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. „Se ştie că doamna judecător a suferit leziuni grave, o anchetă este în curs, se fac cercetările în acest caz împreună cu colegii de la Institutul Medico-Legal Târgu Mureş. Nu se ştie exact, şi pentru asta aşteptăm răspunsul medicilor legişti, dacă rănile doamnei au fost cauzate de cineva sau dacă a fost o autoagresiune”, a declarat, pentru Adevărul, Gheorghe Costea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari i-au acordat femeii primul ajutor și de asemenea au solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului, ulterior aceasta fiind transportată în stare gravă la U.P.U. Târgu Mureș, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Articolul precedentSâmbătă neagră pe fondurile de vânătoare din Mureș: alt om atacat și rănit de urs
Articolul următorCine este judecătoarea găsită cu gâtul tăiat?