Un tânăr din Reghin a fost reținut duminică seara de polițiști, după ce a condus un autoturism, deși avea permisul suspendat. În momentul în care oamenii legii au vrut să-l tragă pe dreapta, tânărul nu a oprit, fiind implicat în final într-un accident rutier. 

 

În cursul serii de duminică, poliţiştii din cadrul  Biroului Rutier – Poliţia municipiului Reghin, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, pe strada Iernuțeni din Reghin, un autoturism despre al cărui conducător auto existau date că are permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, şoferul neconformându-se solicitărilor de a opri, săvârşind mai multe abateri la regimul rutier, în final fiind implicat într-un eveniment rutier, cu pagube materiale.

În urma activităţilor desfăşurate, acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani din Reghin. De asemenea, s-a stabilit că tânărul bănuit are suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice. Urmare a probatoriului administrat, faţă de cel în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

         

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCum poţi merge gratuit la festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA
Articolul următorCe vezi prima oară în această imagine dezvăluie un secret despre personalitatea ta – Test psihologic