O târgumureșeancă încântată de felul în care este organizat transportul public din Brașov descrie, pe unul dintre cele mai mari grupuri de socializare online, felul în care Târgu Mureșul ar putea împrumuta acest model.

“Aici toți plătesc bilet de  2,50 lei iar pesionarii 1,25 lei. Pensionarilor li se acordă un card, pe care îl alimentează cu bani și îl folosesc când au nevoie. Un bilet este valabil 50 de minute , de la compostare , pe orice linie sau pe mai multe linii. În toate stațiile sunt afișați timpii de așteptare al fiecarui autobuz. În stațiile din Brașov sunt afisate listele cu programul liniilor de transport.”

Târgumureșeanca face și o paralelă cu transportul în comun din Târgu Mureș, unde “parcul de autobuze include unele in stare deplorabilă: foarte uzate, reci, cu scaune din plastic. Faptul că la noi se aplică un regim extins de gratuități nu ar trebui să fie o scuză a modului dezastruos în care se desfășoară acesta pe anumite linii. Este o problemă a noastră, a tâgumureșenilor , pe  care parcă nu o mai rezolvă nimeni”.

Articolul precedentObișnuiți cu gratuitățile, târgumureșenii mai amână un spectacol cu bilete
Articolul următorMocănița Transilvaniei este în pericol