Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș va organiza, în perioada 12 – 13 decembrie 2018, prima conferință internațională din Sud-Estul Europei de medicină personalizată, cu participarea a numeroși specialiști din întreaga lume.

„First International Conference on Innovations in Population Health and Personalized Medicine” va deschide porțile spre cea mai modernă formă de medicină care se practică astăzi la nivel internațional, lectorii de prestigiu din Europa, SUA, Canada, China și Coreea prezentând cele mai noi și remarcabile descoperiri și progrese din domeniu, precum și direcții de cercetare și inovare.

Din comitetul de organizare al conferinței fac parte: prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Tîrgu Mureș, prof. dr. William Au, cercetător din China, prof. dr. Rodica Bălașa, directorul Școlii Doctorale din cadrul UMFST Tîrgu Mureș, prof. dr. Minodora Dobreanu, directorul Centrului de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice al UMFST Tîrgu Mureș etc.

Termenul limită pentru încărcarea rezumatelor este 31 octombrie 2018.

Înscrierile la conferință se pot face accesând: https://iphpm.org/customer/account/create/. Taxa de înscriere se poate achita până la data de 16 noiembrie 2018.

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul: https://iphpm.org/ sau la adresa de e-mail: [email protected].

Articolul precedentIlie Covrig pleacă din Guvern
Articolul următorSpecialiști în patrimoniul UNESCO din 10 țări sunt la Sighișoara