Trei mureșeni au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, după ce miercuri au fost prinși în flagrant de polițiști și procurori DIICOT în timp ce vindeau un kilogram de muguri de cannabis. Polițiștii au găsit asupra celor trei alte 200 de grame de cannbis.  

 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus, miercuri, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că inculpații comercializau droguri de risc către diverși consumatori de pe raza județului Mureș.
La data de 28.04.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureș au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, în timp ce comercializau cantitatea de 1 kilogram de muguri de cannabis.
Totodată, asupra inculpaților a mai fost găsite alte 200 de grame de cannabis”, se arată într-un comunicat al DIICOT Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, în aceeași zi, cei trei au mai vândut aproximativ 500 de grame de cannabis către o altă persoană.

Astăzi, cei trei bărbați au fost prezentați Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, care a fost admisă de instanță.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Mures