Doi mureșeni s-au ales cu dosare penale, după ce polițiștii i-au depistat conducând vehicule, deși se aflau sub influența alcoolului. Unul se afla la volanul unui autoturism, iar celălalt circula cu o bicicletă, și ambii au fost implicați în accidente rutiere, din fericire nu cu urmări grave. 

 

Astfel, ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Spitalului din aceeași localitate, cu implicarea unui autovehicul. Accidentul s-a soldat doat cu pagube materiale.

La fața locului, oamenii legii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 31 de ani din orașul Iernut.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital in vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada 8 Martie din municipi, cu implicarea unui biciclist.

La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul bicicletei, ca fiind un bărbat, de 63 de ani din aceeași localitate, stabilind totodată faptul că acesta a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului.

La testarea cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

 

 

Sursa: Realitatea de Mures