Vor fi organizare evenimente pe toate gusturile, atât pe 30 noiembrie cât și în data de 1 decembrie, spun organizatorii manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României.

Evenimentul de sâmbătă va începe de la ora 17,00 la Casa de Cultură, cu premierea elevilor olimpici. Va urma un spectacol folcloric, printre artiștii prezenți numărându-se Veta Biriș și Răzvan Năstăsescu, dar și tinere talente locale, acompaniați de orchestra ”Hora” a Casei de Cultură. Ziua de 1 Decembrie este dedicată tinerilor. De la ora 19.00 pe scena din Pța ”Petru Maior” va concerta trupa ”The Motans” iar în deschiderea acestora vor concerta tineri reghineni. La final, cei prezenți se vor bucura de un grandios foc de artificii.

Deoarece în acest an vor fi prezente delegații din Republica Moldova, Polonia și Ucraina, ale orașelor înfrățite cu Reghinul, școlile din municipiu vor pregăti standuri de prezentare a semnificației zilei de 1 Decembrie.

Tot pe 1 Decembrie va fi deschis, în Pța ”Petru Maior” și Târgul de Crăciun, unde se vor putea cumpăra cadouri pentru cei dragi.