Asociaţia Chinologică Mureş şi Federaţia Chinologică Internaţională organizează, la Târgu Mureș, la sfârşitul acestei săptămâni, şase expoziţii de mare anvergură, două expoziţii internaţionale “Dracula Dog Show” şi “Transilvania Dog Show” şi patru expoziţii naţionale, la care şi-au anunţat participarea peste 4.500 de câini din 33 de ţări, fapt ce depăşeşte orice record românesc.

“Participarea de anul acesta întrece orice record românesc pentru anul 2019 în domeniu, atât ca şi număr de participanţi (peste 4500 de arbitraje) cât şi ca provenienţa competitorilor. Şi-au confirmat prezenta concurenti din peste 32 de ţări. Şi în acest an găzduim un corp prestigios de arbitri ‘all round’ reputaţi pe plan mondial, din SUA, Portugalia, Suedia, Olanda, Spania, Portugalia, Ungaria, Belgia, Suedia şi, evident, România. De asemenea, îi avem alături pe proprietarii celei mai faimoase publicaţii în domeniul chinologic ‘Our dogs’ şi ‘Birbrook Rosettes’ din Marea Britanie, care se vor ocupa de promovarea expoziţiei în plan internaţional pentru anii următori”, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei Chinologice Mureş, Lokodi Csaba Zsolt.

Potrivit lui Lokodi Csaba Zsolt, acest eveniment are valoare de brand pentru România şi pentru Târgu Mureş şi a crescut, faţă de ediţia de anul trecut, cu 10% ca şi participare.

Expoziţiile se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, în Parcul Municipal din Târgu Mureş, începând cu ora 9,00, iar festivităţile de premiere vor avea loc sâmbătă, de la ora 18,30, în Cetatea Medivală, iar duminică, premierea va avea loc în Parcul Municipal, de la ora 16,30.

Articolul precedentZeci de percheziții în Mureș, Sibiu și Vâlcea. Trei lucrători de la Interne vor fi aduși la audieri
Articolul următorAu început înscrierile pentru cei care vor să devină polițiști