Astăzi, în jurul orei 09.45, polițiștii au fost sesizați prin Apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN13 E60, între localitățile Albești și Vânători, cu implicarea a trei autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN13 E60, între localitățile Albești și Vânători, la km. 106+700 m, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Buzău, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, moment în care a acroșat partea laterală stângă a unui autocamion înmatriculat în județul Mureș, care se deplasa în aceeași direcție, fiind ulterior proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din sensul opus, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismul înmatriculat în județul Buzău, precum si vătămarea corporală a altor două persoane de sex feminin, pasagere în autoturismul condus de acesta, care au fost transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele cercetări efectuate, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

În aceste momente, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

Articolul precedentAutostrada Transilvania: 78% – grad d execuție pe sectorul Chețani – Iernut
Articolul următorȘi-a agresat sora și concubina. A fost reținut!