Primarul municipiului Târgu Mureș încearcă, pentru a treia oară, să obțină votul consilierilor locali pentru rectificarea bugetară.

Dorin Florea a convocat, pentru astăzi la ora 14, o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului local municipal Târgu Mureş.

Pe ordinea de zi se află un singur punct, respectiv proiect de hotărâre  privind rectificarea bugetului  Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş, pe anul 2019.

Precedenta încercare a Executivului de a trece prin Consilul Local rectificarea bugetară a fost joia trecută, în 7 noiembrie.

Singurii consilieri prezenți atunci au fost Radu Bălaș (POL), Vasile Miculi, Călin Moldovan și Ioan Matei, ultimii trei excluși din PNL, alături de viceprimarul Sergiu Papuc (PSD), care îndeplinește și atribuțiunile de președinte de ședință.

Sergiu Papuc a afirmat, în debutul ședinței, că s-a întors din concediu doar pentru a conduce ședința Consiliului Local.

Viceprimarul Sergiu Papuc a constatat că din 22 de consilieri în funcție au fost prezenți doar 5, motiv pentru care a declarat ședința închisă.

Articolul precedentSURSE: ALDE a negociat cu PNL șefia Departamentului de Energie, pentru mureșeanul Nicu Havrileț
Articolul următorAcțiune în forță a polițiștilor mureșeni: lemn confiscat, amenzi și dosare penale