Un bărbat, din județul Mureș, a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

La data de 25 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Ideciu de Jos, cu privire la faptul că, din garaj, i-au fost sustrase două motocositoare.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 50 de ani, din Târnăveni, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că la data de 17 mai, cel în cauză ar fi pătruns în curtea unui imobil din comuna Ideciu de Jos, de unde, dintr-un garaj, ar fi sustras două motocositoare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 25 mai, faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentStatistică ALARMANTĂ: 6000 de copii, dați dispăruți de la începutul acestui an, în România. Care este situația în Europa
Articolul următorBilanț coronavirus: 379 de cazuri noi și 52 de decese. Vezi situația pe fiecare județ