Fostul deputat Cristian Rizea renunță la cetățenia română din cauza dosarului fabricat  de către statul paralel, iar cel vinovat, Mircea Geoană, este numărul 2 în NATO. „Nu ai cu cine să lupți, e un om protejat”.

Fostul deputat se întrabă retoric de ce DNA a închis ochii la probele mai mult decât evidente, pentru care procurorii anticorupție au decis să prescrie faptele.

Am fost condamnat în urma unui dosar fabricat, iar cel vinovat este numărul 2 în NATO. Este document de la DNA, disponibil la mine pe site, că Mircea Geoană a primit de la mine 300.000 de euro, dar în cazul lui faptele s-au prescris. Când se vede din avion cum a fost fabricat dosarul. Geoană este un om protejat și îl văd candidatul PSD la viitoarele alegeri prezidențiale, în momentul în care PSD face anticameră la SRI, cu cine să faci reformă? Cu Grindeanu, cu Mihai Tudose? Decizia mea de a renunța la cetățenia română este irevocabilă.

„Nora domnului Virguil Măgureanu a făcut declarații, dar s-a așternut liniștea. Ea a participat la niște mese unde a auzit discuții unde s-a spus clar decizia luată. Atunci când interesele sunt mari, se dorește suprimarea oamenilor. Trebuie să vă aduc aminte. Nu știu ce șanse ar avea o astfel de anchetă, iar adevărul nu va ieși la suprafață. Se spune că au fost experimente în laborator cu Covid-19. Cei mai mari cirminali sunt marile concerne de medicamente. Există leacul contra cancerului, dar nu au interes. Vorbim de 3-4 concerne mari, care să scoată cancerul. E o mafie mai mare decât cea siciliană. Viața omului este considerată o marfă”, spune Rizea.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCha Cha Litix, ep. 3. Despre prostie
Articolul următorCopiii cu vârsta de 12 ani și peste se pot vaccina împotriva COVID-19