Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea (ALDE) s-a lansat într-un atac furibund la adresa Partidului Național Liberal, într-o conferință de presă care a avut loc miercuri.

Edilul-șef al Târgu Mureșului s-a referit la cei trei candidați aflați în cursa internă din PNL pentru obținerea nominalizării pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș: „Mai poate să scoată trei. Să scoată trei, tot din trei în trei săptămâni. Uitați-vă ce oferă ei: Molnar, doamna Benedek și mi se pare, nu stiu, antreprenorul, Cosmin Pop. Când stai la Barcelona, în apartament de lux sau nu știu unde la Alicante sau undeva, sigur că Muresul nu-ți mai pute. Dar când ți-ai făcut bani în județul sau în orașul asta, ți-o puțit bine la nas. Când ți-ai făcut ce-ai vrut în oraș, clinici peste clinici, atunci cum e? Atunci a fost bun orașul, dar acuma e mort. E mort din cauza lor. Ăștia omoară orașul. Sunt unii candidează din dorința de putere. Bani au și vor putere. Pe măsură ce scad  posibilitățile bărbătești și ferme de mascul, candidezi”, a spus primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea.

Liderul ALDE Mureș a mai spus că la “PNL nu merită să le fac efortul,  din moment ce mi-o dat afară consilierii, din moment ce acolo e o adunătură de-a dreptul ciudată. Ia gândiți-vă că vedeți oameni din Mureș de la PNL-ul de astăzi că mâine vor fi la guvernare. V-ați imaginat vreodată coșmarul asta? Pe mine m-apucă cutremuratul, tremuriciul. Nu am ieșit din medicină că să mă fac preș la niște politruci nenorociți.”

Articolul precedentMinora dispărută din Târgu Mureș a fost depistată în alt județ
Articolul următorProf.univ.dr. Theodora Benedek aduce “Săptămâna inimii la Târgu Mureș”