La Conferința Județeană a PSD Mureș, președintele organizației județene, Vasile Gliga a fost contrazis de președintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

După ce Gliga a spus că “ieri s-a contestat finanțarea lucrării de alimentare cu apă a localităților de pe Câmpie și că primarii sunt pregătiți să iasă din AquaInvest”, Eugen Teodorovici i-a sfătuit pe primari să nu iasă din Aquainvest.

“Nu v-aș sfătui să ieșiți din Aquainvest. Ieșirea duce la costuri greu de suportat pentru întreținere. Ceea ce ar trebui făcut însă din partea Guvernului este o politică diferențată de prețuri, între rural și urban”, a spus Eugen Teodorovici.

Președintele PSD Mureș a făcut anterior un apel la premierul Viorica Vasilca Dăncilă, prezentă la evenimentul de sâmbătă, în vederea identificării soluțiilor de finanțare.

Propunerea lui Gliga a fost susținută și de primarul comunei Tăureni, Ovidiu Oltean, care pe lângă speranța că licitația pentru alimentarea cu apă a localităților de pe Câmpie se va încheia cu bine, a rugat-o pe Viorica Dăncilă să găsească banii necesari.

Articolul precedentVasile Boloș (consilier județean PSD): „Adversarii reușesc o prezență masivă în spațiul public”
Articolul următorReuniți în conferința județeană a organizației mureșene, pesediștii au spus și lucruri trăsnite