Un copil de 10 ani și un bărbat au ajuns la spital după ce au fost răniți într-un incendiu care s-a produs într-un apartament din Lunca Bradului. 

 

La locul incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Toplița, Punctul de Lucru Deda și pompierii voluntari din cadrul SVSU Lunca Bradului.

„A fost vorba despre un incendiu de apartament situat la etajul al III-lea, in urma căruia au ars o canapea și haine dintr-o cameră, incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propage. În urma evaluării medicale efectuate la fața locului, două victime au necesitat îngrijiri medicale, un minor de aproximativ 10 ani care prezintă arsuri pe partea superioară a corpului (față, gât și membru superior drept) – va fi preluat de catre ambulanta SAJ cu medic de la Reghin, respectiv un bărbat de aproximativ 49 de ani care prezintă arsuri la membrele superioare ( palme) – va fi preluat de ambulanta SMURD C1. Ambele victime vor fi transportate la UPU Targu Mureș”, a transmis Dan Petru Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Se pare că incendiul ar fi fost provocat de o țigară lăsată aprinsă.

 

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid
Articolul următor”Culisele statului paralel” | MAFIA lemnului din România, subiect de film – pădurari și activiști de mediu AMENINȚAȚI. Cine închide ochii la JAF – VIDEO