Echipa Rapid a obținut un singur punct în meciul jucat în Giulești cu FC Botoșani, egalând cu 8 minute înainte de final.

Marko Dugandzic a marcat ambele goluri ale Rapidului în remizat din Giulești cu FC Botoșani

În urma acestui rezultat, formația antrenată de Cristiano Bergodi rămâne fără victorie în Giulești în actualul sezon, după ce în runda de debut a remizat cu Sepsi, 0-0.

Începutul meciului a aparținut gazdelor, care au deschis scorul în minutul prin Dugandzic, din penalty, după un fault inutil al lui Pius la Funsho. Până la pauză a fost un joc de uzură, fără ocazii de poartă.

FC Botoșani a întors rezultatul în repriza a doua, pe fondul unui presing agresiv în jumătatea adversă de teren. Dican l-a deposedat pe Iulian Cristea în minutul 51, a centrat în stânga, iar Pinson a trimis mingea sub transversală.

După 8 minute, Cîrjan a pierdut mingea în cercul de la centurl terenului, iar Florescu a înscris după o cursă solitară cu un șut pe jos, lângă bară.

Egalarea a fost restabilită la capătul unei acțiuni prelungite a Rapidului. Același Dugandzic s-a aflat la finalizare, cu o reluare simplă de la marginea careului mic.

Articolul precedentCum va fi vremea în acest weekend
Articolul următorONU intervine în scandalul azilelor groazei din România