DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ TÂRGU MUREȘ anunţă organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuție la Direcția de asistență socială Tîrgu Mureș:

– inspector clasa I grad profesional debutant la Compartimentul pentru protecția copilului și familiei din cadrul Serviciului protecție specială

– inspector clasa I grad profesional superior la Compartimentul financiar- contabil, salarizare și informatică din cadrul Serviciului financiar-contabil, resurse umane, administrativ, strategii și implementare programe

Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Tîrgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 18 iunie 2019 ora 1200  –  proba scrisă.

Data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 17 mai – 05 iunie 2019, orele 12 și vor conţine documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008.

Informațiile din anunțul publicat în M.O, bibliografia stabilită și atribuțiile prevăzute în fișa postului  se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor : Tîrgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr.9, 0365-430859, int.110, [email protected], persoana de contact Vita Ibolya, inspector.

Articolul precedentEVENIMENT UNIC la Sighișoara
Articolul următorParteneriat între UMFST Târgu Mureș și Universitatea din Miskolc, Ungaria