Președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș s-a înscris în competiția internă din cadrul partidului, pentru candidatura la șefia Consiliului Județean Mureș.

Referitor la intenția de candidatură pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș, Chirteș crede că “aceasta va fi de bun augur în primul rând pentru partid, pentru că se va crea o competiție internă reală. În județul Mureș suntem o forță și vom rămâne cel mai important partid românesc, care se va valida prin alegerile locale de anul viitor”

În legătură cu celelalte funcții alese, care se vor decide în scrutinul pentru localele din 2020, președintele PNL Mureș spune că “va fi o competiție internă foarte internă și serioasă. Le voi cere tuturor colegilor să fie o competiție transpartentă. Au apărut tot felul de zvonuri privind eventuale candidaturi. Nu, totul va fi transparent, prin validarea și aprobarea forurilor statutare ale PNL. Candidaturile se vor depune în sediul partidului și nu prin diferite cârciumi, la nunți sau la botezuri”.

Articolul precedentAccident pe trecerea de pietoni. Victima, un tânăr de 26 de ani
Articolul următor20 de ani, fără permis și băut la volan…Era în mașină cu o tânără de 16 ani