Noul ministru al Sănătății a promis, joi dimineață, că unul dintre primele lucruri pe care le va face în mandatul său va fi să verifice stadiul spitalelor regionale: „Trebuie să vedem exact unde suntem în acest moment.”

Premierul Ludovic Orban continuă joi vizitele la ministerele unde noii deţinători ai portofoliilor preiau mandatul. La primnele ore ale dimineții, Orban a ținut o conferință de presă comună la Ministerul Sănătăţii cu noul șef al instituției Victor Costache.

Victor Costache, a anunțat că una dintre prioritățile sale, în acest moment, este organizarea examenului de rezidențiat pe data de 8 decembrie.

Victor Costache promite că se va lupta pentru a obține mai mulți bani pentru sănătate, iar unul dintre primele lucruri pe care le va face în calitate de ministru va fi să verifice care este stadiul spitalelor regionale. 

„Pe parcursul acestui mandat, care va fi unul destul de scurt, vom încerca să prioritizăm acțiunile principale în domeniul sanitar, să prioritizăm câteva direcții principale”, spune noul ministru al Sănătății, citat de Hotnews. Potrivit lui Victor Costache, „examenul de rezidențiat trebuie să aibă loc pe 8 decembrie”.

Articolul precedentMANIPULAREA ÎN ALEGERI: Interviu realizat de un târgumureșean, cu fostul director de dezvoltare de la Cambridge Analytica
Articolul următorErvin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș, atac dur la primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea (ALDE)