ROBINSON ISLAND este un program educațional care propune o săptămână în tabere urbane de vară în Târgu Mureș, în nouă serii, în perioada 17 iunie – 25 august. Programul este de luni până vineri, între orele 7:30 – 18:00, pe grupe între 4-15 ani.

Organizatorii definesc acest program ca „cel mai frumos și mai util loc, în care copilul tău își poate petrece o săptămână minunată din vacanța de vară.Este timpul lui, așa că ne-am îngrijit ca fiecare secundă pe care o va petrece alături de noi să fie memorabilă.”

Se asigură micul dejun și prânzul, precum și două gustări sănătoase, alături de băuturi răcoritoare de sezon, toate de casă. Taberele sunt organizate în module săptămânale, cu program de luni până vineri. În zilele de luni, marți, miercuri și joi, programele se desfășoară  în campusul Robinson (pe E 60, vis a vis de Aliat și Fan Curier), iar vinerea se organizează o excursie la un obiectiv turistic important din județul Mureș.

Detalii găsiți la acest link: https://erobinson.ro/2019/05/29/robinson-island-tabere-urbane-in-targu-mures-4-15-ani/?fbclid=IwAR32JCcX9Ejv3dZn1ahpR-v47iJoJRV1KJ88H0YulwJuzh4VpYBKQE_m_bE

Articolul precedentCentrul INFOTRAFIC: Circulație întreruptă la Chețani!
Articolul următorMUREȘ: Furturile din locuințe, pe fondul neglijenței proprietarilor. RECOMANDĂRILE POLIȚIEI