Echipa Tineretului Național Liberal Mureș a încheiat, într-un mod inedit, campania electorală pentru alegerile prezidențiale de duminică.

Mai mulți tineri au urcat pe terasa Hotelului “Grand” din Târgu Mureș, unde au realizat un lanț uman care a afișat un mesaj de susținere la alegerile prezidențiale a candidatului Klaus Iohannis.

Panorama oferită de locația aleasă este una deosebită, în fotografie fiind surprinse două dintre cele mai frumoase clădiri Art Noveau din România: Palatul Administrației și Palatul Culturii.

Dan Iernuțan, președintele TNL Mureș spune că “am încheiat seara și prima lună de campanie electorala la înălțime! Așa cum va fi Klaus Iohannis în seara zilei de duminică. După 30 de ani, prin programul asumat de Klaus Iohannis și susținut de PNL, vom reuși să reclădim România. Duminică, tinerii vin la vot, pentru ca împreună să garantăm pentru România Normală.”

Nu este pentru prima dată când tinerii liberali din Mureș fac acest gest. Prima “escaladă” a Hotelului “Grand” a avut loc exact acum cinci ani, gestul TNL-iștilor mureșeni purtându-i atunci noroc lui Klaus Iohannis.

Imagine

Imagine  

Articolul precedentSorin Megheșan anunță mobilizare maximă în Târnăveni
Articolul următorVIDEO| Primul liceu cu saună și piscină din România! Vezi cum va arăta