Polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore, la data de 27 iulie a.c., un bărbat, de 51 ani, cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, în afara localităţii Daneş, cu implicarea unui autovehicul, soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, aceştia au identificat un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Mediaş, judeţul Sibiu, care, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14, la km 81+950 m, în afara loc. Daneş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în șanțul pluvial, de pe acelaşi sens de mers.

În urma accidentului două persoane, respectiv un bărbat de 58 de ani şi o femeie de 56 de ani, pasageri în autoturism, au fost rănite uşor.

Conducătorul autoturismului a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice, iar în urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că acestuia îi era anulat permisul de conducere încă din anul 2012.

Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Articolul precedentA dispărut din Petelea. Este dat în urmărire generală!
Articolul următorA fost reținut, la Iernut, după ce a încălcat ordinul de protecție