Raed Arafat susține că autoritățile din România sunt în stare de alertă după codurile meteo anunțate de ANM.

„Vor continua ploile. Suntem cu incidența avertizărilor. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți, chiar să chemăm forțe de acasă. Sau să aducem forțe din alte județe. De asemenea, putem apela la jandarmi, dar și la colegii de la MApN”, a spus Raed Arafat, vineri seara, la un post TV.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roșu de vreme rea în județul Cluj în intervalul 19.05 și 20.30. Zonele vizate din județul Cluj sunt: Cojocna, Feleacu, Petreștii de Jos, Ciurila, Tureni, Aiton.

S-au emis avertizări de cod portocaliu, pentru județele Olt, Caraș Severin, Vaslui și pentru București. Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 35…40 l/mp, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și posibil medii dimensiuni.

Municipiul Bucureşti se află vineri seara sub Cod portocaliu de ploi torenţiale, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Articolul precedentVIDEO Mâine, ora 15:00 – Interviu în exclusivitate cu Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO
Articolul următorCe au lăsat în urmă inundațiile din România