Poliţiştii din Mureş au depistat un bărbat, urmărit internaţional, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, pe numele căruia autorităţile din Croaţia au emis un mandat european de arestare.

La data de 3 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgu Mureş, un bărbat de 39 de ani, din comuna Crăciuneşti, care ar fi comis o infracţiune de furt calificat pe teritoriul statului croat, în cursul anului 2013.
 
Autorităţile judiciare din Croaţia au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului care ar fi sustras 17.200 de kune de la persoana vătămată, în timpul activităţilor de negociere a preţului unor vase de gătit. 

In baza mandatului european de arestare emis de autorităţile din Croaţia, bărbatul de 39 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Articolul precedent1.232 de infectări în ultimele 24 de ore și 48 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus
Articolul următor100% TU DECIZI! Marian Pavel, baronul cu succes la păcănele. Cina cea de taină cu afaceriștii