Duminica Floriilor.  În casele foarte multor români este prilej de sărbătoare, având în vedere că își serbează onomastica. Iată ce nume se sărbătoresc, de fapt, de Florii
 Peste 1,5 milioane de români îşi serbează onomastica de FLORII, pe 17 aprilie 2022.  Potrivit Direcţiei pentru evidenţa persoanelor şi administrarea bazelor de date, sunt 1.088.277 de femei şi 613.104 bărbaţi care poartă acest nume sau derivate ale lui. Dintre prenumele feminine, cel mai întâlnit este Florentina – 134.483 de persoane poartă acest nume. În rândul bărbaţilor, cel mai întâlnit este prenumele Florin – 344.779, dar şi Florian – 52.295

Spune-le LA MULȚI ANI celor care poartă nume de flori!

Nume sărbatorite de Florii Anemona, Brânduşa, Bujor,Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica,Margarit, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozali Trandafira, Violeta, Viorel. Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica .

Urări și mesaje pentru cei care își serbează onomastica de Florii

Sărbătoarea de Florii este un prilej pentru a transmite mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” celor apropiați care își sărbătoresc onomastica.

„Să ai puțin din gingășia florii al cărei nume îl porți, să îți păstrezi sufletul pur și să ai parte de tot ce e mai bun. La mulți ani!”

„Ești prima persoană la care mă gândesc în dimineața de Florii. Să ai o zi minunată, cu soare în suflet și cu multe momente frumoase. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!

„Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă tine, la greu şi la bine!

„La mulți ani! Să ai parte numai de bine, de fericire, noroc și multă sănătate!”

„Bucură-te din plin de această zi minunată, zâmbește, petrece timp alături de cei dragi și nu uita să te bucuri de tot ce te înconjoară. La mulți ani frumoși și sănătoși!”

„La mulți ani! Îți doresc să păstrezi mereu în sufletul tău frumusețea florii al cărei nume îl porți. Să ai parte de o zi minunată!”

„Ziua numelui să-ţi fie plină de momente frumoase și să îi ai alături pe toți cei dragi sufletului tău. La mulți ani!”

„Îți doresc tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. Să ai parte de cât mai multe realizări, de noroc, sănătate și iubire. La mulți ani!”

„Ești o floare printre flori, iar astăzi este ziua ta. La mulți ani! Să trăiești cu numele și să ai parte doar de fericire!”

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, să te ocoloească toate relele și să ai doar motive de bucurie. La mulți ani frumoși!”

„Iubește, trăiește și bucură-te de tot ce te înconjoară. Învață de la flori să îți păstrezi frumusețea, gingășia și nu lăsa pe nimeni să te schimbe. La mulți ani! Îți doresc să ai parte de o zi minunată!”

Articolul precedentVremea 17 aprilie – Temperaturi scăzute de Florii, ploi și vânt în aproape toată țara
Articolul următorStandul României, la Târgul de turism de la New York: mii de dolari pentru fotografii A4, lipite pe pânză. Reacția Ministerului Turismului